Om oss

Maskinexperten Scandinavia AB affärside är att vara världsledande inom Slang , Hydraulik och Service.

Tjänster

Maskinexperten Scandinavia AB   
          Vi finns över hela landet !                               +46(0)300-286 88  

Om oss

AFFÄRSIDÉ Maskinexperten Scandinavia AB

Maskinexperten Scandinavia AB affärside är att vara världsledande inom Slang , Hydraulik och Service.

Vi har som målsättning att vara er till hands vid akut hjälp inom 60 minuter ifrån inringt samtal.

Våra servicebussar skall vara väl utrustade för att klara av alla utmaningar som kommer i vår väg.

Med den starka ägar kulturen inom bolaget så har vi fördelen med att man har all kompetens och produkter under samma bolag.

Maskinexperten Scandinavia AB kommer utan tvekan vara den starkaste i Sverige inom Slangservice alla dagar om året vilken tid om dygnet ni ringer .  24/7 Jour och support är en världsledande strategi med den höga service grad STS håller med sin kompetens. 

HISTORIA

Maskinexperten Scandinavia AB köptes upp av ett koncernbolag Bergs Success Invest AB år 2020 med målsättningen att bli en helhetsleverantör inom reservdelar för last, lift och entreprenad men utvecklat det till nya höjder med Slangservice och Maskinservice på vägens gång tack vare vår starka ägarbild och kompetensen på rekryterade medarbetare ifrån dem olika branscherna.

Invest bolaget Bergs success invest AB är ett bolag som inriktar sig inom fordonsindustrin med starka ägare som har lång erfarenhet inom maskin och efter marknad inom dessa kategorier som

Maskinexperten Scandinavia AB skall etablera sig i inom hela Scandinavium. Bolaget har en stabil målsättning och plan för framtiden.

FRAMTID

Strävar efter att inom 5år ha lokala kontor och leverantörer i varje skandinaviskt land för att förse mer personlig service för alla maskin ägare och återförsäljare i Skandinavien för att nå bästa tänkbara service.

Adress Huvudkontor Maskinexperten Scandinavia AB :

Faktorvägen 17
434 37 Kungsbacka
Tel: +46 0300 – 286 88

Maskinexperten Scandinavia AB

+46 0300 – 286 88
service@maskinexperten.com